Kahve falında teyzeye sarılıp ağlamak

Kahve falında teyzeye sarılıp ağlamak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendi işine sahip olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kendisini ailesine vereceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyzeye sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Ateşli kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında teyzeye sarılıp ağlamak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında teyzemin ağladığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında teyzesinin ağladığını görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında teyzenin ağladığını görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş teyzeye sarılmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine tabir olunur.

Kahve falında teyzeye sarılmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyzesine sarılmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı teyzeye sarılmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir