AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze ve kuzenleri görmek

Kahve falında teyze ve kuzenleri görmek

Kahve falında teyze ve kuzenleri görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında teyze ve kuzenleri gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Kahve falında teyze ve kuzenleri görmek karlı işler alacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyze ve kuzen görmek ondan şifa göreceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında teyze kuzen görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kuzenimi hamile görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akraba kuzen görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzeniyle öpüştüğünü görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, birçok işin birlikte yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kuzene sarılmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında kuzenine aşık olmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir