AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzene sarılmak

Kahve falında kuzene sarılmak

Kahve falında kuzene sarılmak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına alamet eder.

Kahve falında kuzene sarılmak gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Kahve falında kuzenine sarılmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenine sarıldığını görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzene sarılmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işarettir.

Kahve falında kuzeniyle sarılmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenle sarılmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenle uyumak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, neşenin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenin hamile olduğunu görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kuzen öpmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir