AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamsi satmak

Kahve falında hamsi satmak

Kahve falında hamsi satmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamsi satmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Kahve falında hamsi satmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamsi balığı satmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işarettir.

Kahve falında hamsi yakalamak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında kızarmış hamsi yemek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında hamsi balığı kızartmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayıklanmış hamsi görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamsi balık yemek masa başı bir işe girileceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında hamsi görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir