AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok tesbih görmek

Kahve falında çok tesbih görmek

Kahve falında çok tesbih görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok tesbih gördüyseniz:

  • Daha bağımsız planlar yapmalısınız.

Kahve falında tesbih ve seccade görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına tesbih vermek maddi olarak eksiye düşüleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet eder.

Kahve falında tesbih toplamak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden tesbih hediye almak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında turuncu tesbih görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Kahve falında camide tesbih görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiden tesbih almak daha iyi yerlere geleceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında mor tesbih görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir