AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih tanesi toplamak

Kahve falında tesbih tanesi toplamak

Kahve falında tesbih tanesi toplamak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında tesbih tanesi toplamak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanesi toplamak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanesi yemek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih tanelerini görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında tesbih taneleri görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tesbih tanesi görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden tesbih toplamak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih topladığını görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir