AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz tesbihatı görmek

Kahve falında namaz tesbihatı görmek

Kahve falında namaz tesbihatı görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz tesbihatı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında namaz kılmak tesbih çekmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına yorulur.

Kahve falında namazlık ve tesbih görmek onlarla arasının açılacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında namaz tesbihatı görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında namaz tesbihi görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih namazı kılmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namazdan sonra tesbih çekmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet eder.

Kahve falında tesbih namaz kılmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz tesbih görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir