AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor tesbih görmek

Kahve falında mor tesbih görmek

Kahve falında mor tesbih görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında mor tesbih gördüyseniz:

  • Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında mor renk tesbih görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında mor tesbih görmek zor günlerden geçeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış tesbih görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tesbih taşı görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında tesbih çektiğini görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tesbih görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tesbihi görmek kötü düşmana, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kopan tesbih görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir