AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini tertemiz görmek

Kahve falında dişlerini tertemiz görmek

Kahve falında dişlerini tertemiz görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini tertemiz gördüyseniz:

  • Sizden istenecek şeyler ilk bakışta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında dişlerini tertemiz görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında dişleri tertemiz görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tertemiz diş görmek gözyaşı döküleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tertemiz su görmek herkesin desteğinin alınacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tertemiz ev görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, yaşamdan istediklerini alacağına yorulur.

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, zor günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında mutfağı tertemiz görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tertemiz bir ev görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir