AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanı hasta görmek

Kahve falında ölmüş babanı hasta görmek

Kahve falında ölmüş babanı hasta görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanı hasta gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz tartışmalara girmemelisiniz.

Kahve falında vefat etmiş babayı hasta görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölen babasını hasta görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında babayı hasta görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta babayı iyileşmiş görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında babanı hasta görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında ölen babasının hasta olduğunu görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü babayı hasta görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, önünü göremez olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir