AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters yönde araba sürmek

Kahve falında ters yönde araba sürmek

Kahve falında ters yönde araba sürmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, başarılarının bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ters yönde araba sürmek gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında ters yönde araba sürmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla ters yöne girmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla ters yöne gitmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters yöne gitmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters yöne yürümek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ters yönde namaz kılmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters yöne girmek işe başlanacağına, zahmete düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir