Kahve falında güneşi tersten batarken görmek

Kahve falında güneşi tersten batarken görmek keyifli olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneşi tersten batarken gördüyseniz:

  • Size imkansızı vaat eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında güneşi tersten batarken görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşi batarken görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş batarken görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamura batarak yürümek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyi batarken görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, işlerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı batarken görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında güneşin tersten battığını görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında güneşin tersten doğduğunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top