Kahve falında ters koşmak

Kahve falında ters koşmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerine yeni işler katacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters koşmak gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Kahve falında ters koşmak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters elbise giymek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, elinin de bollaşacağına inanılır.

Kahve falında namazı tersten kılmak adını herkese duyuracağına, duygusallığın ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarı ters görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ayaklarını ters görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalettir.

Kahve falında merdivenleri ters çıkmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında motora ters binmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret eder.

Kahve falında saati ters görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir