AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlerin ters gitmesini görmek

Kahve falında işlerin ters gitmesini görmek

Kahve falında işlerin ters gitmesini görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kendi işini kuracağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında işlerin ters gitmesini gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında işlerin ters gittiğini görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında işlerin ters gitmesini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işlerinin ters gittiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında ellerini ters görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donu ters giymek önünün açılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardağı ters çevirmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında derede ters yüzmek doğru bir karar verileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında namaza ters durmak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir