AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kazak giymek

Kahve falında mor kazak giymek

Kahve falında mor kazak giymek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor kazak giymek gördüyseniz:

  • Belli sırların saklanması konusu büyük önem taşıyor.

Kahve falında mor kazak giymek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine yorulur.

Kahve falında mor renk kazak görmek aşının da çoğalacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renkli kazak görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında mor kazak örmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında mor kazak görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, hırpalanacağına yorulur.

Kahve falında sarı renk kazak giymek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üst üste kazak giymek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık kazak giydiğini görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir