AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk kazak giymek

Kahve falında yeşil renk kazak giymek

Kahve falında yeşil renk kazak giymek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, üzgün olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renk kazak giymek gördüyseniz:

  • Olayları dramatik hale getirerek sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yeşil renk kazak giymek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renk kazak giymek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renk kazak görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli kazak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kazak giymek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yeşil kazak giydiğini görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kazak giydiğini görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkte elbise giymek her attığı adımı paraya çevireceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir