AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters durmak

Kahve falında ters durmak

Kahve falında ters durmak çok mutlu günler geçireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, çok sevileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında ters durmak gördüyseniz:

  • Değişik dost çevrelerinden ilginç teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında kıbleye ters durmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hanesinin bollukla dolacağına yorulur.

Kahve falında kıbleyi ters durmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kulluk derecesinin artmasına işarettir.

Kahve falında namaza ters durmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters durmak borçların kapanacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında arabayı durdurmak haksızlıklara da karşı geleceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında namaz durmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde durmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kalbinin durduğunu görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir