AnaSayfa / Genel / Kahve falında terörist başını görmek

Kahve falında terörist başını görmek

Kahve falında terörist başını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, gelirinin garanti olacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, zarara uğrayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına işarettir.

Kahve falında terörist başını gördüyseniz:

  • Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında terörist başını görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına işaret eder.

Kahve falında terörist başı görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan terörist görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröriste esir düşmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, bolluk içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında teröristlerden kurtulmak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında terörist ve asker görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet eder.

Kahve falında terörist tarafından vurulmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, iyi kısmetleri olacağına işarettir.

Kahve falında evde terörist görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir