AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlerden kurtulmak

Kahve falında teröristlerden kurtulmak

Kahve falında teröristlerden kurtulmak maddi olarak güç kazanacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında teröristlerden kurtulmak gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Kahve falında teröristten kurtulmak mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında teröristlerden kurtulmak aniden evlilik kararı alacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristin kaçırdığını görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında silah terörist görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işarettir.

Kahve falında terörist tarafından vurulduğunu görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristle çatışma görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Kahve falında terörist öldürmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya girmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir