AnaSayfa / Genel / Kahve falında termosta çay görmek

Kahve falında termosta çay görmek

Kahve falında termosta çay görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında termosta çay gördüyseniz:

  • Acele hareket etmeyin, doğru değerlendirerek ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında termosta çay görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay termosu görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında termosu görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su termosu görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek araba alınacağına, adını aklamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında babaya çay vermek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruç iken çay içmek evi kendisinin çekip çevireceğine, onların başarıları ile övüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay içmemek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir