AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya çay vermek

Kahve falında babaya çay vermek

Kahve falında babaya çay vermek ortalığın karışacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, zenginliğe kavuşacağına, dertlerin aşılacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında babaya çay vermek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Kahve falında ölmüş babaya çay vermek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine tabir olunur.

Kahve falında babaya çay vermek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasına çay vermek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay koklamak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında çay demlemek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çaydan balık tutmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında çay ve bardak görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir