AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay termosu görmek

Kahve falında çay termosu görmek

Kahve falında çay termosu görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına işarettir.

Kahve falında çay termosu gördüyseniz:

  • Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında çay termosu görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalettir.

Kahve falında termosta çay görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında termosu görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında su termosu görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında çay ikramı yapmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla çay görmek onlar için çabalayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalettir.

Kahve falında açık çay ikram etmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalettir.

Kahve falında halıya çay döküldüğünü görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir