AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay içmemek

Kahve falında çay içmemek

Kahve falında çay içmemek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay içmemek gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Kahve falında içilen çay görmek ticaretinin açılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının çay içtiğini görmek içine fesat düşeceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında çay içmemek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün çay içtiğini görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay içen görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çay görüp içmemek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çay içilmiş bardak görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir