AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik yıkadığını görmek

Kahve falında terlik yıkadığını görmek

Kahve falında terlik yıkadığını görmek devlete hizmet etmeye, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında terlik yıkadığını gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya diğer kişilerin başarısızlıklarını hatırlayarak dersler çıkartabilirsiniz.

Kahve falında terlik yıkamak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında terlik yıkadığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu terlik yıkamak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye terlik giydirmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında parlak terlik giymek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak terlik giymek kısmetli kapıların açılacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan terliği aramak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında terlik temizlemek paslı bir çiviye basabileceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir