AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi terlik görmek

Kahve falında krem rengi terlik görmek

Kahve falında krem rengi terlik görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi terlik gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında krem rengi terlik giymek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, gelirinin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi terlik görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi etek giymek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi çizme giymek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi ceket görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulur.

Kahve falında krem rengi çorap görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi çarşaf görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Kahve falında krem rengi takım giymek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir