AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik tamir etmek

Kahve falında terlik tamir etmek

Kahve falında terlik tamir etmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, dertlerin son bulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terlik tamir etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında terlik tamir etmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında bisiklet tamir etmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencere tamir etmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tamir edilen ev görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında evde tamir görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven tamir etmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında tamir ettiğini görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, iyi geçineceğine delalettir.

Kahve falında yol tamiri görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir