AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet tamir etmek

Kahve falında bisiklet tamir etmek

Kahve falında bisiklet tamir etmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, huzursuz olacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bisiklet tamir etmek gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Kahve falında bisiklet tamir ettirmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bisikleti tamir etmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kazancının hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklet tamir etmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında saat tamiri görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saat tamir ettirmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi kayıpların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eski bir evi tamir etmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına inanılır.

Kahve falında yol tamir etmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami tamir etmek büyük üzüntüler olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir