AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde tamir görmek

Kahve falında evde tamir görmek

Kahve falında evde tamir görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde tamir gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Kahve falında ev tamir görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev tamiri yapmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yıkılan evi tamir etmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ev tamir ettirmek mutlu zamanlar geçireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev tamir etmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir evi tamir etmek borca batacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tamir edilen ev görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ev tamiri yaptırmak aile bireylerinin de çok sevineceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir