AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere tamir etmek

Kahve falında pencere tamir etmek

Kahve falında pencere tamir etmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, geçim kaygısı duymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere tamir etmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında pencere tamir etmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında araba tamircisi görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Kahve falında gemi tamir etmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, işlerinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında motor tamir ettirmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında cami tamir etmek çok sorunlu günler geçireceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında saat tamir etmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında araba tamiri görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında elbise tamir etmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir