AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağlı pilav görmek

Kahve falında tereyağlı pilav görmek

Kahve falında tereyağlı pilav görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, fedakârlıklar yapacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tereyağlı pilav gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Kahve falında tereyağlı bulgur pilavı yemek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında tereyağlı pilav görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tere tohumu görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında tereyağ yediğini görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, kindar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ballı tereyağ görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağlı bal yemek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, geçim derdi çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında roka tere görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir