AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadasinla tartismak

Kahve falında arkadasinla tartismak

Kahve falında arkadasinla tartismak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet eder.

Kahve falında arkadasinla tartismak gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Kahve falında arkadasinla tartismak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate rivayet etmektedir.

Kahve falında terazide tartilmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında imam arkasında namaz kılmak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tren arkasından koşmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkası dönük birini görmek muradın yerine geleceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küpe arkasını kaybetmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün arkasından kuruan okumak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında arkaya bakmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir