AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi et görmek

Kahve falında bir tepsi et görmek

Kahve falında bir tepsi et görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, son model arabaya sahip olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında bir tepsi et gördüyseniz:

  • Belli konulara daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var.

Kahve falında bir tepsi et görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside et görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalettir.

Kahve falında tepside çiğ et görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside pişmiş et görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında tepside et yemek geçim sorunuyla karşılaşacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine inanılır.

Kahve falında gümüş tepsi hediye etmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ahşap tepsi görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında kara tepsi görmek takdir edilen kişi olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir