AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside pilav görmek

Kahve falında tepside pilav görmek

Kahve falında tepside pilav görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside pilav gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmakta fayda var.

Kahve falında tepside pilav görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında tepside pilav yemek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tepsi görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi kadayıf görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi kaybetmek geniş bir ev satın alacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde ekmek görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş tepsi hediye almak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında yeşil tepsi görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir