AnaSayfa / Genel / Kahve falında et çiğ et görmek

Kahve falında et çiğ et görmek

Kahve falında et çiğ et görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında et çiğ et gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında çiğ sığır eti görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında etsiz çiğ köfte yemek çok sağlıklı olunacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et yiyip kusmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğe çiğ et vermek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ et almak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde çiğ et görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, belalı insanlara denk geleceğine inanılır.

Kahve falında çiğ et yıkamak varlık içinde yaşayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir