AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tepsi almak

Kahve falında birinden tepsi almak

Kahve falında birinden tepsi almak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden tepsi almak gördüyseniz:

  • Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz.

Kahve falında sini tepsi görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay tepsisi görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında yemek tepsisi görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında börek tepsisi görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tepside dolma görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsilerle börek görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside meyve görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, yakın akrabadan gelecek habere yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir