AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi temizlemek

Kahve falında tepsi temizlemek

Kahve falında tepsi temizlemek mutlu zamanlar geçireceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi temizlemek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Kahve falında tepsi temizlemek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tepside kahve fincanı görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kötü yola sapmayacağına işaret eder.

Kahve falında yemek tepsisi görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, dolayısıyla geleceğine delalettir.

Kahve falında tepsilerle tatlı görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine delalet eder.

Kahve falında tepside börek görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Kahve falında bir tepsi tatlı görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında bakır tepsi yıkamak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak tepsi görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir