AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek tepede evler görmek

Kahve falında yüksek tepede evler görmek

Kahve falında yüksek tepede evler görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında yüksek tepede evler gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Kahve falında yüksek tepede ev görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepede evler görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir tepede ev görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek tepede oturmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek tepede görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir tepeye çıkmak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeden denize bakmak maddi gücünün de daimi olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir