AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasının resmini görmek

Kahve falında ölmüş babasının resmini görmek

Kahve falında ölmüş babasının resmini görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, ters giden olayların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasının resmini gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Kahve falında ölmüş babanın resmini görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölen babanın resmini görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasının resmini görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının resmini görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın resmini görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytanın resmini görmek istediği noktalara geleceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında devlet büyüğü resmi görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında duvarda kendi resmini görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir