AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi resmini yapmak

Kahve falında kendi resmini yapmak

Kahve falında kendi resmini yapmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, daha güçlü hale geleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi resmini yapmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Kahve falında cami resmi yapmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık resmi yapmak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi resmini yapmak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemi resmi yapmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalettir.

Kahve falında manzara resmi yapmak adının tüm dünyaya yayılacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül resmi yapmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında deniz resmi yapmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin resmini yapmak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir