AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepede cami görmek

Kahve falında tepede cami görmek

Kahve falında tepede cami görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sağlık içinde yaşanacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tepede cami gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Kahve falında tepede cami görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında caminin tepesine çıkmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, fakirlikten kurtulmaya yorulur.

Kahve falında beyaz tepe görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, işlerinin hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında en tepeye çıkmak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tepeden tepeye atlamak psikolojik sorunların geride kalacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bir tepeye çıkmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçekli tepe görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında ağaç tepesine çıkmak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir