AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelem sarması görmek

Kahve falında kelem sarması görmek

Kahve falında kelem sarması görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kelem sarması gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında kelem sarması görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kelem turşusu yemek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kelem turşusu görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kelem görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kelem dolması görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelem görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana sarması görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında sarma dolma görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir