AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarma dolma görmek

Kahve falında sarma dolma görmek

Kahve falında sarma dolma görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, bol para kazanacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sarma dolma gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Kahve falında sarma dolma yemek kişinin günahlarına tövbe etmesi, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarma dolma görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına alamet eder.

Kahve falında sarma dolma pişirmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lahana sarması görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu sarma yemek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarma dağıtmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, istediği başarıyı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında yaprak sarması yapmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir