AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kuru fasulye görmek

Kahve falında pişmiş kuru fasulye görmek

Kahve falında pişmiş kuru fasulye görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemek istediği başarıyı göstereceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kuru fasulye görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemeği görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş yeşil fasulye görmek zor günlerden geçeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş taze fasulye görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, iş kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş taze fasulye yemek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir