AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanaya kahve yapmak

Kahve falında kaynanaya kahve yapmak

Kahve falında kaynanaya kahve yapmak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, kötü sözler duylacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hastaysa şifa bulacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında kaynanaya kahve yapmak gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz.

Kahve falında kaynanaya kahve yapmak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve pişirmek kahve yapmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye kahve yapmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında sütlü kahve yapmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bol köpüklü kahve yapmak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında türk kahvesi yapmak ve içmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müdüre kahve yapmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında ölen birine kahve yapmak fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir