AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede ateş görmek

Kahve falında tencerede ateş görmek

Kahve falında tencerede ateş görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sevap işleyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, eğlenceli günler geçireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede ateş gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni yaklaşımlar muhtemel iş birlikleri açısından avantajlı konuma gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ateşte tencere görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede ateş görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden tencere almak çalışmalarının takdir edileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tava tencere görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede yılan görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, daha güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında tencere tabak görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapaklı tencere görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, itibarını zedeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere tava görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir