AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte tencere görmek

Kahve falında ateşte tencere görmek

Kahve falında ateşte tencere görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ateşte tencere gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında ateşte tencere görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede ateş görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tencerede mısır görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tencere çorba görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hacetinizin giderilmesine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere dibi görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teflon tencere görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işarettir.

Kahve falında tencere verdiğini görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, makam ve rızık sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir