Kahve falında temizlik yapan kişiyi görmek

Kahve falında temizlik yapan kişiyi görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temizlik yapan kişiyi gördüyseniz:

  • Medikal, sağlıkla veya romantik ilişkilerinizle ilgili alışılmadık seçenekler ortaya çıkabilir.

Kahve falında temizlik yapan kişiyi görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına işaret eder.

Kahve falında kişisel temizlik yapmak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş ev görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında temiz külot giymek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kendi geleceğine inanılır.

Kahve falında temiz perde görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz suda yılan görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında temiz yatak yorgan görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz lavabo görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top