AnaSayfa / Genel / Kahve falında su altında ıslanmak

Kahve falında su altında ıslanmak

Kahve falında su altında ıslanmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, ününün çoğalacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, gitmediği yerlere gideceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında su altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Sıralı şekilde düzenli ilerleyen bir iş, proje veya plan maddi durumunuz veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde büyümeniz açısından da mükemmel olabilir.

Kahve falında suyun altında ıslanmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında su altında ıslanmak daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında şelale altında ıslanmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak şansın kapanacağına, başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına yorulur.

Kahve falında temiz suyla ıslanmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayır vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir