AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yolda yürümek

Kahve falında temiz yolda yürümek

Kahve falında temiz yolda yürümek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz yolda yürümek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Kahve falında temiz yolda yürümek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında uzun yolda yürümek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulur.

Kahve falında tek başına yolda yürümek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında islam yolda yürümek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işarettir.

Kahve falında ıssız yolda yürümek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına inanılır.

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalettir.

Kahve falında yokuş yolda yürümek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yolda yürümek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir