AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz kıyafet görmek

Kahve falında temiz kıyafet görmek

Kahve falında temiz kıyafet görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz kıyafet gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Kahve falında temiz kıyafetler görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz kıyafet giymek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında temiz kıyafet almak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hem ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz kıyafet görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında temiz suda yıkanmak evi kendisinin çekip çevireceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında temizlikci kadin görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz genital bölge görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir